Het retourbeleid van Solodarts.nl

Lees deze pagina goed door om misverstanden en eventuele vertragingen te voorkomen.
Om zeker te zijn dat je retourzending bij ons is aangekomen adviseren we je om je verzendbewijs goed te bewaren.

U heeft een retourrecht van 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Het product kan alleen ongebruikt en in originele onbeschadigde verpakking retour, Solodarts vraagt dan ook foto’s alvorens de consument de retour artikelen gaat verzenden, de verzend kosten zullen voor rekening zijn van de consument.

Dartpijlen kunnen helaas niet retour genomen worden daar deze persoonlijk door middel van personalisatie in gewicht ( gram ) worden uitgekozen.

Zodra er retour door Solodarts is ontvangen zal deze eerst op eventuele schade worden gecontroleerd, zowel schade’s aan het product door middel van gebruik en eventuele schade’s aan verpakkingen. Bij schade zal het product naar de consument worden verzonden, deze verzendkosten komen voor rekening van de consument.

Hoe meld ik een retour aan?
Download
ons retour formulier, vul deze correct in en verstuur deze naar webshop@solodarts.nl. Hierbij voegt u foto’s toe van de betreffende producten ter beoordeling.

Zodra de retour akkoord wordt bevonden zal Solodarts.nl uw retour bedrag zo snel mogelijk naar u overmaken na ontvangst van de retour zending.

Maak hier uw retourzending aan , en volg in hetzelfde retourportaal uw Retourzending.

Volg hier uw retourzending via onze Retourportaal.

U kunt het pakket versturen naar:

Solodarts.nl
Benedenrijweg 541
3077 CJ, Rotterdam
Nederland

Kosten bij retourneren
Wanneer je een bestelling retourneert betaal je zelf de retourkosten. Is er een defect of verkeerd product geleverd? Dan ontvang je het totale aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. Artikelen kunnen worden terug gestuurd binnen 14 werkdagen na ontvangst.

Aansprakelijkheid
Wij zijn als ontvangende partij van uw retourzending niet verantwoordelijk voor schade of vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs daarom altijd goed, welke u ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt.

Verwerking van retourzendingen
Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden eveneens zo spoedig mogelijk verstuurd. We streven er naar je zending binnen 5 dagen te verwerken.

Indien je geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling binnen 10 dagen. Het is afhankelijk van de snelheid van je bank wanneer het geld op je rekening staat.

Voorwaarden voor retourneren
De bestelling kan binnen 14 werkdagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Uiteraard moeten de geretourneerde producten altijd voorzien zijn van alle eventuele labels en verpakkingen.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

•Artikelen die langer dan 14 werkdagen geleden ontvangen zijn

•Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken

•Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals viezigheid of vlekken

•Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn

•Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is door gebruik of onvoorzichtig openen van de doos.

Let op! Indien de 14 werkdagen zijn verstreken kun je de bestelling niet meer retour zenden. Producten die door jou toedoen beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, komen niet voor ruilen of restitutie in aanmerking.